Yazıkaya İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Kurumsal kimliği ve sunduğu hizmetlerle örnek alınan, çalışmalarında diğer kurumlara önder olabilen, problemlere aklın ve ilmin doğrultusunda çözümler üretebilen, toplumun gelişmesine ve kalkınmasına yardımcı olabilen, geleceği planlayabilen ve bu planlamalar doğrultusunda doğru ve gerçekçi hamleler atabilen bir kurum olmayı başarmaktır.

Misyon: Mutlu, özgüvenli, başarılı, ilkeli, duyarlı açık fikirli, araştıran-sorgulayan, iletişim becerileri gelişmiş, öz değerlendirme yapabilen, iş birliğine yatkın eleştirel düşünen, öğrenmeye ve yeniliğe açık, ulusal kültürünü özümsemiş, küresel düşünen bireyler yetiştirmek, ahlaka ve kültürel mirasa saygıya dayalı bir eğitim anlayışının yayılmasına katkıda bulunmak.

Başarılar: 2020- 2021 EGİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLK KEZ MEZUN VERECEKTİR.

Saatler: 08.30-16.10
Isınma: KÖMÜR
Yabancı Dil: İNGİLİZCE,ARAPÇA
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0 (2020- 2021 EGİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLK KEZ MEZUN VERECEKTİR.)
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0 (2020- 2021 EGİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLK KEZ MEZUN VERECEKTİR.)
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0 (2020- 2021 EGİTİM-ÖĞRETİM YILINDA İLK KEZ MEZUN VERECEKTİR.)
Sportif Etkinlikler: 0
Bilimsel Etkinlikler: 0
Proje Çalışmaları: 0
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: 0

WEB - https://yazikayaimamhatip.meb.k12.tr

Adres - YAZIKAYA KÖYÜ YAZIKAYA KÜME EVLERİ NO: 74 ÇAYIRLI / ERZİNCAN

Yerleşim Yeri - YAZIKAYA KÖYÜ İLKOKUL BİNASINDA HİZMET VERMEKTEDİR.

Adres - YAZIKAYA KÖYÜ YAZIKAYA KÜME EVLERİ NO: 74 ÇAYIRLI / ERZİNCAN

Ulaşım MİNİBÜS VE ÖZEL ARAÇ